Over G-FIT

Mijn naam is Gerold Gerding en ik ben ruim 15 jaar actief als personal trainer.

Sport heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad en ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Na mijn studie aan het CIOS in Haarlem heb ik, na het volgen van de modules  fitnesstrainer A, B en C, mijzelf gespecialiseerd tot sportschoolhouder. De opleiding voor revalidatie en hersteltraining heb ik gevolgd bij Joost Hazes. 

Als personal trainer stimuleer ik jou om 100% rendement uit iedere training te halen om zo jouw korte en lange termijn doelen te realiseren.

Dit kunnen verschillende doelen zijn, zoals:
⁃ Verlagen van het vetpercentage (afvallen)
⁃ Meer spiermassa ontwikkelen
⁃ Motorische vaardigheden en coördinatie verbeteren
⁃ Kracht, conditie en snelheid verbeteren
⁃ Revalideren na een blessure

Na een eerste intake en kennismakingsgesprek stel ik een plan op dat aansluit bij jouw doelstellingen en agenda. Het transformeren van het lichaam kost tijd en discipline. Hier wil ik je graag bij helpen.

Is er sprake van een blessure dan gaan we door middel van een aantal testen kijken of er eventueel een kracht- en/of coördinatieverschil is tussen de linker- en rechterlichaamshelft. Als dit het geval is, dan is de eerste prioriteit het verkleinen van dat verschil.

Tijdens de training daag ik jou uit om je grenzen op te zoeken en die te verschuiven zonder daar overheen te gaan. Wil je samen met een trainingspartner of in een kleine groep trainen dan is dat ook zeker mogelijk. We trainen in de PT GYM in het Frans Otten Stadion, hier kan tijdens de personal trainingen zonder extra abonnementskosten gebruik gemaakt worden van alle fitness apparaten.