Over G-FIT

Mijn naam is Gerold Gerding en heb in Overveen mijn Cios opleidingen afgerond. Hierna ben ik gelijk in de leer gegaan bij Joost Hazes waar ik een opleiding voor revalidatie en hersteltraining heb gevolgd. Ik ben nu ruim 15 jaar actief als personal trainer.

Sport heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Als personal trainer probeer ik mensen te stimuleren en 100% rendement te halen uit elke training en zo je korte en lange termijn doelen te realiseren.

Dat kunnen verschillende doelen zijn zoals:
⁃ Verlagen van het vet% (afvallen)
⁃ Meer spiermassa ontwikkelen
⁃ Motorische vaardigheden en Coördinatie verbeteren
⁃ Kracht,conditie en snelheid verbeteren
⁃ Revalideren na een blessure

Na een eerste intake en kennismakingsgesprek stel ik een plan op dat aansluit bij jouw doelstellingen en agenda. Het transformeren van het lichaam kost tijd en discipline hier wil ik je graag bij helpen.

Is er sprake van een blessure dan gaan we dmv een aantal testjes kijken of er eventueel een kracht- en/of coördinatie verschil is tussen de linker en rechter zijde. Is dit het geval, dan is de eerste prioriteit het weg trainen of verkleinen van dat verschil.

Tijdens de personal trainingen daag ik jou uit om je grenzen op te zoeken en die te verschuiven zonder daar overheen te gaan. Wil je samen met een trainingspartner of in een kleine groep trainen dan is dat ook zeker mogelijk. We trainen in de PT GYM in het Frans Otten stadion, hier kan tijdens de personal trainingen zonder extra abonnementskosten gebruik gemaakt worden van alle fitness apparaten.